TAPA PLASTIKE 28 mm

Category:

Compare

Tapat plasike me rrotullim te disponueshme ne madhesine 28 mm, jane mbyllja me e mire hermetike per pijet me gaz. Keto tapa jane neutrale dhe pershtaten edhe per shishet e ujit. Tapat plastike te Pelliconi iu nenshtrohen kontrolleve te rrepta te cilesise dhe realizohen me lende te pare ne perputhje me normat e shendetit per materialet ne kontakt me ushqimet.

There are no reviews yet.

Be the first to review “TAPA PLASTIKE 28 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X